Kupuję eBooka!

Co znajdziesz w eBooku?

Krótka historia powstania Bardzo Słodkiego eBooka

Pomysł na niego zrodził się z… braku! Gdy podczas kwarantanny w naszej małej portugalskiej kuchni próbowałam wymyślić kolejne słodkie przepisy bez miksera, wagi i innych sprzętów, których nie mieliśmy, nagle okazało się, że wcale ich nie potrzebuję!

To nie jest dla mnie tylko produkt. To efekt zmiany nastawienia, gdy zaczynasz widzieć możliwości, zamiast przeszkód. Skupiasz się na tym, co już masz, zamiast szukać tego czego nie masz. Podobno z braku powstają najlepsze pomysły :)

Dla kogo jest ten eBook?

Bardzo Słodki jest właśnie dla Ciebie! Przez każdy przepis przeprowadzę Cię krok po kroku, odpowiem na pytania, które mogą pojawić się w Twojej głowie i wyjaśnię wszystkie istotne zagadnienia. Upieczesz ze mną sernik bananowy z solonym karmelem, szybkie pankejki z piekarnika, podwójnie orzechowe brownie czy tiramisu z truskawkami i marakują.

Kupuję eBooka!

Dla kogo nie jest ten eBook?

Jeśli nie lubisz cukru, masz alergię na gluten lub jesteś na diecie wegańskiej, przykro mi, ale niestety ten eBook nie będzie dla Ciebie. Zawsze jednak możesz kupić komuś bliskemu takiego eBooka :) Cieszę się, że się tu pojawiłaś!

W Bardzo Słodki eBooku znajdziesz:
> 33 przepisy krok po kroku.
> Ponad 100 stron czytelnych wskazówek i podpowiedzi.
> 3 kategorie przepisów:
  • Śniadania
  • Ciasta i ciasteczka
  • Desery bez pieczenia
Kupuję eBooka!

Halo! To ja stworzyłam tego eBooka!

Nazywam się Magda Rączka, jestem mamą z aparatem i nie wiem jak Ty, ale ja lubię cukier, gluten i życie po swojemu. Swoją pasją, nie tylko do pieczenia, dzielę się na blogu sweetspoon.pl, który założyłam w 2014 roku.

Wszystko zaczęło się od wspomnień z dzieciństwa, gdy szukałam swojej pasji na początku studiów. To one pomogły mi odkryć, że to w kuchni czuję się najlepiej – mogę w niej tworzyć coś z niczego, czuć sprawczość i jednocześnie sprawiać innym przyjemność.

Mam nadzieję, że dzięki temu eBookowi nie tylko poznamy się bliżej, ale zarażę Cię też moją radością z pieczenia.